AFSCHEIDSMUSICALS

De vondst van een mysterieus dagboek betekent een ommekeer in het leven van Luna, een buitenbeentje dat zich allesbehalve hier thuis voelt. Wanneer er kinderen uit het mythische rijk Atlantis verschijnen, is zij misschien wel degene die hun land van de ondergang kan redden. Of is het ijdele hoop te denken dat ze het verschil kan maken? En waarom wordt ze zo tegengewerkt door Solo, een jongen die verdacht veel lijkt op iemand die ze maar wat goed kent uit haar lievelingsboek? De musical is geïnspireerd op de trilogie Kinderen van Atlantis. Voor meer informatie over de boeken, kijk op www.antonwolvekamp.com.

Tijdsduur: ca. 60 minuten. Aantal spelers: minimaal 25, maximum onbeperkt.

BESTELLEN

Dollywood is dé plek om een ster te worden. De kans om ontdekt te worden is klein en alles lijkt fake, maar Mimi’s ster rijst in slow-motion, terwijl Giovanni al op zijn retour is. Een happy end lijkt even onwaarschijnlijk als hun verhaal, maar toch… In een wereld van modellen en monsters, sterren en straatvechters moet Mimi zien te voorkomen dat ze het slachtoffer wordt van een krankzinnige wraakactie. Kortom, Dollywood is een musical over film die je gezien moet hebben om het te kunnen geloven.

Tijdsduur: ca. 75 minuten. Aantal spelers: minimaal 25, maximum onbeperkt.

BESTELLEN

Zich afvragend wat de toekomst gaat brengen, belandt Myrthe in een sprookjesachtige wereld waar ze oog in oog komt te staan met de Elfenkoning. Een lid van zijn hofhouding vertrouwt haar toe dat er wel degelijk een antwoord is te vinden op haar grote vraag, maar daarvoor zal ze op zoek moeten naar een magische klok. Geholpen door de onbeholpen dwerg Kwibus en tegengewerkt door heksen, trollen en zombies lijkt het een hopeloze queeste en haar droom in duigen te vallen.

Tijdsduur: ca. 55 minuten. Aantal spelers: minimaal 21, maximum onbeperkt.

BESTELLEN

Groep 8 gaat op schoolkamp. De leerlingen overnachten in een boerderij op de heide, waar een stokoude dame een groot geheim bewaart. De vondst van een mysterieus schilderij waarop een kasteel én de boerderij waar ze verblijven is afgebeeld, betekent het begin van een speurtocht naar de waarheid omtrent een sprookjesachtige legende die de leerlingen niet snel zullen vergeten.

Tijdsduur: ca. 55 minuten. Aantal spelers: minimaal 22, maximum onbeperkt.

BESTELLEN

Een klas vol grote kinderen. Een show over de liefde. Zonder hulp. In een echt theater. Regie, decor, licht en geluid. Een arrogante regisseur, een dromerige dichter. Eén ster, één Muis. De laatste repetitiedag en de show is nog niet af. Zenuwen, verliefdheid, onenigheid en een konijn. Voor de schermen lijkt alles fantastisch. The show must go on. Groep 8 is de baas in het theater, waar het publiek getuige is van een onvergetelijke show én de making-of. Met alle ups en downs. Jonge volwassenen tonen hoe groot ze al zijn in een voorstelling vol liefde, jaloezie, eendracht en verraad.

Tijdsduur: ca. 75 minuten. Aantal spelers: minimaal 25, maximum onbeperkt.

BESTELLEN

Merel ontvangt een noodkreet van de Mollen, een mysterieus volk waarvan men vermoedt dat het de allereerste maanbewoners zijn. Ze gaat samen met haar ouders op reis om de Mollen te helpen en te beschermen tegen de plannen van Moon.come. Wanneer de directrice van het bedrijf haar ware aard toont, lijkt het erop dat Merels komst het Mollenvolk meer kwaad dan goed heeft gedaan.

Tijdsduur: ca. 75 minuten. Aantal spelers: minimaal 24, maximum onbeperkt.

BESTELLEN

Bram springt een gat in de lucht, hij heeft de hoofdprijs gewonnen: twee weken cruisen door de Carabibische Zee, vergezeld door zijn beste vrienden. Maar wat begint als een droom eindigt bijna in een absurde nachtmerrie. Samen met zijn vrienden maakt hij kennis met de bijzondere crew van het luxe cruise-schip de Dancing Queen. Als een waanzinnige chefkok het roer overneemt, lijkt alles te zijn verloren. Maar gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek. Een happy end ligt in het verschiet, maar waarom lijkt dit einde op een begin?

Tijdsduur: ca. 60 minuten. Aantal spelers: minimaal 24, maximum onbeperkt.

BESTELLEN

Een vallende ster. Tijd om een wens te doen. En nu maar hopen dat die droom werkelijkheid wordt. Maar wat zou er gebeuren als er teveel wensen uitkomen? Hoeveel kans heeft jouw wens nog als er al zoveel wensen zijn uitgekomen? Hoeveel dromen kun je met elkaar beleven op één dag? Wat als het antwoord daarop mooier lijkt dan je ooit had durven dromen? Al die wensen, al die dromen… Dromen smelten samen tot één grote nachtmerrie in deze Engelstalige musical. En alleen Rebecca weet waarom.

Tijdsduur: ca. 65 minuten. Aantal spelers: minimaal 25, maximum onbeperkt.

BESTELLEN